Drömmar, hälsa och världsförbättring

dreamteam lissla hallin personligt May 13, 2020

Jag älskar det jag gör och brinner verkligen för det, att förändra världshälsan.

För att kunna förändra hälsa och välmående behöver vi alla börja ta eget ansvar. Vi måste förstå att det är vi och uteslutande vi som bär det yttersta ansvaret för hur vi mår. Enkelt uttryckt kan man säga att jag fungerar lite som en ögonöppnare för folk, jag visar dem hur enkelt det faktiskt är att äta nyttigt, många blir förvånade vilket är jättekul.

Oavsett om det är matvanor, motionsvanor eller några andra vanor som ska förändras så handlar det i grund och botten om eget ansvar. Har man inte kunskapen - finn den eller finn någon annan som har kunskapen. Behöver du hjälp och tycker att jag duger är det bara att du hör av dig ;)

Jag vill självklart nå ut till så många som möjligt då jag verkligen vill förändra världshälsan på riktigt så när jag fick erbjudandet om att vara en del av DreamCoast tvekade jag inte en sekund. Jag älskar att vara soloentreprenör men ibland blir det ensamt och här fick jag möjligheten att vara del av ett nätverk med likasinnade. Här kan jag få utlopp för min kreativitet, min energi och min humor (japp vi har kul när vi jobbar). DreamCoast erbjuder mig kollegor med bibehållen frihet - oslagbart!

Så här började det. Out of the blue (för mig) började en kvinna vid namn Camilla Hiller plötsligt skicka pm till mig på messenger med tips på hur jag kunde vässa mitt sälj. Hon hade dock redan lite koll på mig, för henne var det inte alls out of the blue. Vi var medlemmar i samma grupp på facebook och när hon sett mig där ett tag bestämde hon sig för att ta kontakt.  

Efter en kort tid bokade vi upp ett videosamtal och väl där presenterade hon DreamCoast för mig, dessutom ville hon ha mig med på tåget. Jag var i chock! Mig? Vad ska ni med mig till, hann jag tänka. Jag hann säkert med att tänka en hel del mer som jag inte minns nu. Det här måste vara för bra för att vara sant, flög det genom mitt huvud, det minns jag.

 Det visade sig att hon gillade min personlighet som hon sett i livesändningar som jag gjort på min facebook. Personlighet? Min hjärna gick bärsärk. Vem erbjuder någon att vara med i uppstarten av ett helt nytt bolag på grund av personligheten deras? Camilla Hiller uppenbarligen. Nu har jag förstått att DreamCoast har andra värderingar än jag är van vid.

Efter några veckor åkte jag upp till Höga Kusten och fick då även träffa VD:n Lena Nordlander, vilken härlig kvinna! Eftersom jag och Camilla redan funnit varandra och idéerna fullkomligt sprutade fanns det inte så mycket att tillägga utan vi kör, som Lena uttryckte sig.

 Så här står vi idag, med ett wellnessmagazine, en kokbok som jag är medförfattare till, en webbshop under uppbyggnad, en gemensam plattform för entreprenörer som ska dras igång under 2020 och mycket mer. Vill du hålla koll på oss kan du teckna dig för våra nyhetsbrev som kommer en gång i månaden, det gör du via www.dreamcoast.se

Har du frågor om hur maten påverkar din kropp och hälsa, hur du lägger om din kost eller vill ha smarta tips för bättre logistik i vardagen är du varmt välkommen att kontakta mig.

Mejl: [email protected]

Dreamcoast Facebooksida

Dreamcoast Facebookgrupp livsstil och wellness

Dreamcoast Facebookgrupp Konst & kultur 

Dreamcoast Instagram

Dreamcoast Youtube

Instagram: @lissla_hallin

Facebook: Lissla Hallin - lifestyle designer