Vi kan göra allt vi vill och litet till!

lena personligt vd May 12, 2020

Man kan göra allt. Sant eller floskler? 

Svårt att gå kanske om man inte har ben, svårt att äta jordgubbar om man allergisk mot jordgubbar, svårt att höra fågelkvitter om man är döv.  Jo absolut, men har man lyssnat och/eller sett Mikael Andersson “ben-, arm-  och makalös”  så får ju andra perspektiv. 

2020 i Sverige kan vi nog ändå säga att man kan göra “nästan” allt. Vi lever i ett fritt land med yttrandefrihet, allemansrätt, obligatorisk skolgång för både flickor och pojkar, gratis reflexväst till barn och sadelskydd på när temperaturen går under minus. Ja här kan vi göra det mesta, som till exempel starta ett företag med energifyllda människor som vill upplysa, leverera, stötta, uppmuntra, utbilda, engagera, entusiasmera och tjäna pengar på hälsa. 

 Många 9:or i följd det är tur det

DreamCoast föddes 9/9 2019, många 9:or det, i Thailand är många 9:or i följd särskilt tursamt. Tur, skicklighet eller en rättighet? Vi kan starta ett företag och vi får säga mycket och vi kommer säga mycket. Den rosa tråden är wellness och hälsa, det finns så mycket kunskap om vad som håller oss individer och grupper, arbetsplatser friska, sunda och attraktiva. Det ska vi sprida.

Det är är väldigt fascinerande att ibland klicka in på nyheterna, de behöver man ju bara besöka någon gång emellanåt eftersom det är samma sak som snurrar runt hela tiden. Nu kör vi Corona eller Covid-19, ja då kör vi det och kanske 1% av de smittade kommer avlida och få se….. igen…. hade vi då glömt bort det där med HIV, aids, malaria och svält eller? Försvann det nu? Under det här året kommer ca 69 000 amerikaner dö till följd av sin alkoholkonsumtion. Vad sa du? 69 000 amerikaner, men den frågan arbetar säkert Trump med. Där kanske munskydden skulle hjälpa bättre? Munskydden som för övrigt är slutsålda i Sverige. Nyheter som skrämmer, nyheter som anspelar på folks rädslor, varför då? För att få sälja lösnummer och klick kanske.

Ditt framtida du?

Vi kan väl välja eller hur? Vad väljer du? Faktum är att vi i mycket större utsträckning än vi tror kan göra våra drömmar till verklighet.

Fokusera på kvällspressen och TV:s nyheter eller välj att fokusera på “goda nyheter” som också finns, du måste bara söka dem lite extra. Vad vill du fylla dig själv med?

Ditt framtida du, vem vill du vara?

Bygga barriärer eller välkomna?

Vara skrämd av andra eller inkludera andra?

Använda din energi till att förmörka eller sprida ljus?

Fylla haven med plast eller förstå att vi lånar naturen och att var och en av oss kan göra skillnad?

Vi ville göra ett eget annonsfritt magazine, så vi gjorde det! Och inte frågade vi någon om lov heller! Du kan läsa mer om magazinet här. 

Peace, love and understanding!

Lena Nordlander, VD DreamCoast AB

[email protected]

 

Dreamcoast Facebooksida

Dreamcoast Facebookgrupp livsstil och wellness

Dreamcoast Facebookgrupp Konst & kultur 

Dreamcoast Instagram

Dreamcoast Youtube