DREAMCOAST BUSINESS ONLINE

Vi hjälper solo & landsbygdsentreprenörer nå ut mer till fler online

Besök oss på webben
 

 

Väntlista för Social Bizflix som startar i September. Anmäl dig så skickar jag meddelande när det är release!

Välkommen med synpunkter på min nya medlemsklubb som är i sin linda och är tänkt att starta i höst. Dels för att jag på ett enkelt sätt vill serva solo och landsbygdsentreprenörer med kunskap, tips och inspiration men också för våra återförsäljare som kan behöva hjälp och inspiration framåt. Kommentera gärna vad du tycker och vad du skulle vilja se i min nya Social Bizflix! Du får själv botanisera och grotta in dig i det som är viktigt för dig och tanken är att man skall kunna ta ett steg i taget. Nyheterna kommer att vara på svenska för att sammanfatta det som är det viktigaste och att också kunna få det på svenska. Visst finns allt på nätet idag att leta rätt på om man vet vart man skall leta och vad man skall leta efter. Den här medlemsklubben är tänkt att SPARA TID och ge mer kunskap. Du slipper leta!

Det som inte syns i filmen är att det också kommer info om podcasts, audio, Linked in, online annonsering och strategier online samt mindset och personlig utveckling. Varje månad bjuder jag på en liveintervju med en spännande gäst du kan lära dig mer av! En månatlig boost för solo och landsbygdsentreprenören som just startat online eller den som varit online länge men inte engagerat sig i strategiskt arbete online.

Jag tar gärna emot synpunkter om vad du skulle bli hjälpt av. Maila mig gärna på [email protected] 

Anmäl dig nedan på väntlistan!

Se Releasefest online Live för Blissful business YOUniversity  Onsdag den 5 maj kl 11.00 eller klicka in på reprisen och få både bliss och biztips! Dessutom kan du tävla om fantastiska priser!

 

SE LIVESTREAM & REPLAY
Läs mer om Blissful Business YOUniversity här

Jag är tacksam för förtroendet att få hjälpa Salong Höga kusten med bygget av nya hemsidan! 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL VIDEO FRÅN LANSERINGEN

Favoriter i webshoppen:

Här hittar du mina bästa tips från Dreamcoast webshop. 

SOCKERFRITT

FRUKT & BÄRSTRÖSSEL

I yoghurten en stund innan, strössla över bakverk, blanda i eget crunch som granola eller ha det i bär eller chokladpraliner.

Läs mer här

FRYSTORKADE KRYDDOR

MER & STÖRRE SMAKER

Älskar dessa fantastiska kryddor som jag valt ut för smakernas skull men också för näringsinnehållet och kryddornas fördelar som stannar kvar i frystorkade kryddor. Så nära du kommer färska.

Läs mer här

JUST NU! 

FRYSTORKAT

Mer om Frystorkade bär och bärpulver hittar du här i Dreamcoast webshop. 

Läs mer här

NYHET!  - FRYSTORKAT ÄTBART TE

Jag kallar det också inget-spill-te och här behövs inga miljöförstörande tepåsar och teerna kan också användas till smoothies eller i din yoghurt. 

Läs mer här

MINA DESIGNADE KLÄDER & PRYLAR

Kolla in min kärlekskollektion med muggar. t-shirts, väskor etc. Många olika färger etc. Här hittar du också allt jag designat på Hångla upp själen - temat!

Läs mer här

TIPS: Stresspodden - Sveriges största podd om stress

Med 100 000 lyssnare varje månad så har stresspodden blivit Sveriges största pod om stress. En fin källa till kunskap om stress men också verktyg för att må bättre som människa i vårt brusande samhälle. Stresspodden drivs av Maria Helander och Petra Sundqvist. Vi är mycket glada och stolta över att få samarbeta med Stresspodden. Klicka in och lyssna nedan!
Lyssna på Stresspodden här
 

Sockerfri Fastfood

Snabbt och lätt att laga god sockerfri mat som passar hela familjen och som fungerar vardag som fest!

Beställ här

Wellnessmagazine

64 sidor utan annonser om människors drömliv, livsstil och wellness men även konst och kultur. 

Beställ här

Mina kanaler på nätet: 

 

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

WEB

MESSENGER

SPEAKPIPE 

ONLINE COURSE

MEMBERSHIP

Läs mer om chokladen här