Starta här
Starta här
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Söker du sinnesro?

Längtar du efter att vara den du är där du är?

Önskar du dig bättre självkänsla och mindre självsabotage?

Vill du få bättre kontakt med dina känslor & hitta din fulla potential och ditt inre ljus i vardagen?

Då kan "Hångla upp själen" vara en god start och inspiration för dig.

Placeholder Image
Placeholder Image
 
Förhandsbeställ boken Hångla upp själen
Placeholder Image

AUDIO VARJE DAG

Genom att skanna en QR-kod varje dag så läser författaren Camilla Hiller upp dagens text för dig. Du får alltså en bok och ljudbok i samma paket när du beställer boken.

Placeholder Image

100% DU!

Varje dag kan du direkt i boken skriva ner tre saker du är tacksam för just den dagen. Ett bra sätt för att ha fokus hela året på allt positivt i livet som kan stärka dig framåt. 

Placeholder Image

PRIVATA MEDDELANDEN

Du får i boken en QR-kod som leder till författarens privata meddelandebox där du kan tala in meddelanden och ställa personliga frågor rörande dina tankar runt boken direkt till Camilla Hiller

Hångla upp själen gav mig nya perspektiv och ny kraft. 

Jag har läst "Hångla upp själen" i två år och boken förändrade mitt liv. Min själs röst hörs tydligt idag och jag mår otroligt mycket bättre. 
Att få möjlighet att lära känna Camilla blev till stor glädje men också en stor utmaning. Med hennes och bokens hjälp kunde jag transformera mitt liv i en ny riktning jag aldrig hade hittat annars. Boken har hjälpt mig bryta gamla tankemönster som inte tjänar mig.
Kan verkligen rekommendera hennes bok. Som en nära vän i livet kan man säga att den är.

Catherine Nakku, Undersköterska

Placeholder Image
Gör som Catherine, börja läsa Hångla upp själen, förhandsbeställ idag
 

Se videon och lyssna på en av de dagliga texterna ur boken. 

Bokens release Augusti 2020

Beställ boken Hångla upp själen här

Hångla upp själen - GRATIS audioinspiration för självkärlek i 4 delar

Fyra inspelade avsnitt där författaren leder dig genom sina tankar, upplevelser och verktyg för att nå sig själv och sinnesro. Att möta sig själv är en ständig resa i sårbarhet och mod. Här får du fyra avsnitt helt kostnadsfritt av oss. Klicka in till ett möte med Camilla och kanske också dig själv.

Placeholder Image
Avsnitt 1 Viktigast att starta
Avsnitt 2 Verklig kärlek
Avsnitt 3 Att starta resan för mig
Avsnitt 4 Mod att leva i ljuset
Beställ alla avsnitten gratis här

En trogen läsare om Hångla upp själen

Förhandsbeställ boken
Placeholder Image

Studiecirkel gav män i Norrbotten möjligheten att hångla upp själen.

I november 2019 fick jag i min hand boken Hångla upp själen. Något talade till mig att jag skulle sätta ihop en grupp med män i åldersspannet 20 till 80 år så det gjorde jag.

Vi hade 5 träffar med fokus på att samtala kring tankar angående dom citat man hade känt passat en själv. Gensvaret från samtliga var riktigt bra. Alla deltagare delade tankar och egna upplevelser kring innehållet men även egna svårigheter som man känt eller upplevt. Bland det roligaste under cirkeln var att ingen kände sig obekväm när vi väl hade kommit igång. Flera ville dessutom ha en fortsättning på cirkeln som en samtalscirkel i framtiden. 

Tom Persson

Hångla upp själens bok-klubb 

"Jag ville skapa en plats att växa, där du kan upptäcka dig själv, skapa klarhet, insikt och ett mer kärleksfullt liv i en brusande värld av ego. Jag delar med mig av min resa och vad som ligger bakom mina minnesanteckningar. Mer nära och innerligt, i gemenskap med andra. En medlemsklubb för att bygga självkärlek, medkänsla, förlåtelse, mod, sårbarhet och nyfikenhet inför det egna jaget och det du har att ge in i den här världen. Självcentrering är helt ok när man vill fokusera på förbättring och en bättringsväg för den egna själen. Vardagsandlighet med ett rakt enkelt språk men med läkande annorlunda infallvinklar vi inte riktigt är vana vid men som vi alla kan behöva i den värld vi lever i idag. Dessutom vill jag ta del av mina läsare reflektioner och möten med boken Hångla upp själen."

Camilla

Placeholder Image

VIDEOSAMTAL ONLINE

Varje månad håller Camilla samtal via zoom med klubbens medlemmar om livskraftiga ämnen med pepp, support och ett lyssnande öra. Här är insidan viktigast och samtalen som uppstår. Här kan du också ställa frågor.

Kommer snart
Placeholder Image

AUDIOAVSNITT

Du får hennes personliga reflektioner över månadens Hångel med själen och livet i stort. Ämnen som rör och berör. Nyfiken på livet. Camilla ger dig insyn i verktyg och lösningar som hjälpt och stärkt henne själv. 

Kommer snart
Placeholder Image

PERSONLIGA VIDEOS

Varje månad laddar Camilla upp två personliga videos om tankar, känslor och processer hon vill dela med sig av. Det blir även en och annan gästintervju för att inspirera dig lite extra. 

Kommer snart

Provläs 10 dagar av boken!