Starta här

Vill du leva sju år längre genom att konsumera konst & kultur?

Vi ger dig litet hjälp på vägen genom våra kreativa partners i vår galleria online med stor kreativitet för konst & kultur. 

Starta här

Välkommen till Konst & kulturgallerian

 

Vad väljer du att uppleva på ditt livs scen?

Välbefinnande handlar både om att uppleva och skapa konst och kultur. Musik som får dig lugn eller peppad, måleri som kontemplation eller skapande i bild och ord. Välkommen hit till vår online galleria för konst & kultur! 

Konst & hantverk

Häng med och lär dig mer om måleri & hantverk, beställ en tavla eller kanske en konstbricka och ett print!

Starta här!

Foto, film & författarskap

Spännande stund med foto och film kan du få här och både se bilder och kanske gå en kurs framöver.

Starta här!

Musik & underhållning

Här villl vi ge dig musik och underhållning för utan musik stannar liksom livet av. 

Kommer snart

Möt våra kreatörer

Anna - Stina Gerdin

Konstnär

Hon målar och älskar att hjälpa dig att hitta skaparglädje tillsammans med barn!

Besök Anna - Stina

Oskar Karlsson

Fotograf & filmare

Med passion kommer man långt! Blott 19 år är film och foto nu livet för Oskar och snart kan du ta del av hans kunskap om film och foto i mobilen!

Besök Oskar

Lena Nordlander

Musiker

Hon har eget band och är en hejjare på trumpet förutom att hon jobbar som coach. Det är blås i den här bruden!

Besök Lena

Camilla Hiller

Författare

Hon har skrivit böcker sedan 2013 och under 2020 släpper hon flera nya böcker. Det skrivna ordet är wellness för Camilla

Besök Camilla

Vi är på gång nu!

Ständigt nya upptåg kommer det att bli hos oss på Dreamcoast med våra kreatörer. Här är litet av det du kommer att hitta hos oss. 

Kurser & webinar

Här kommer du att hitta kurser och webinar från våra kreatörer som du kan boosta egen kreativitet med eller kanske ge bort till en vän. 

Se mer här!

Fanclubs online

Här hittar du olika typer av medlemsklubbar. Det kan vara en särskild bokklubb, artists fanclub eller hantverks och skaparklubbar. 

Läs mer

Böcker & magazine

Dreamcoast är också ett förlag som ger ut böcker och magazine. Här kan du hitta författarna och deras böcker. 

Läs mer

Podcasts

Här poddar våra medlemmar och först ut är podden Drömkusten med Oskar Karlsson & Camilla Hiller som du redan nu kan lyssna till på Spotify.

Lyssna här!

Youtube

På vårr Youtubekanal kommer du hitta olika spellistor från våra kreativa medlemmar. Allt från matlagning, konst och hantverk till måbra videos runt wellness.

Se mer här!

webshop

Våra medlemmar har en gemensam webshop så du behöver inte klicka in på olika shoppar med utan endast en. Så samordnas resurser för att spara på miljö och fraktkostnader för en bättre världs skull!

Shoppa här

Livestreams

Vi sänder live på vår Facebooksida och i våra Facebookgrupper. Häng med varje vecka när vi laddar med spännande innehåll och möten med människor.

Se mer här!

Digitala Gallerier

Här hittar du konst, foto och hantverksgallerier från våra kreativa medlemmar där du i lugn och ro kan botanisera bland sköna vackra verk, ting och bilder. 

Skrolla ner!

Måleri & hantverk

Första målarkursen, skaparglädje tillsammans med barn eller upptäcka ett hantverk hemma vid köksbordet alldeles själv. Eller kanske en ny tavla, ett print eller en magnifik fototapet? Inget är omöjligt här! 

Foto, film & författarskap

Oavsett om du vill lära dig mer om foto & film eller om du behöver hjälp med det så finns här mycket för dig att upptäcka. En bild säger mer än tusen ord och en film handlar om att väcka känslor. Här finns böcker att läsa och och magazine att få inspiration i. 

Besök Skaparstinas digitala konstgalleri

Kliv in i galleriet här

Musik & underhållning

Vad gjorde vi utan musik och underhållning i alla former! Vem vill inte ha en kul tur med kultur. Att bli berörd och rörd eller kanske bara så oerhört peppad och glad. Få skratta men också gå in i kontemplation. Musik byggs av och med glädje!

Oskar Karlssons Digitala fotogalleri

Fotografen som passionerat fångar det han ser och blott 19 år gammal är han leverantör till många olika med sitt arbete.

Kliv in galleriet här

Vi vill bli fler

Är du en solo eller landsbygdsentreprenör och kreatör som vill underhålla, inspirera och skapa för eller med dina följare och få fler att upptäcka det du har att ge världen?Tycker du det är ensamt som solo och landsbygdsentreprenör och vill du fokusera på din passion online snarare än tekniken, sociala media strategier och marknadsföring? Känns startsträckan på tok för lång och svår att strategiskt lära dig om sociala media och känner du ett teknikmotstånd? Då är Dreamcoast ditt community! Vi samverkar, synkroniserar, hjälper dig driva ditt bolag framåt och supportar dig med allt detta. Här finns plattformen för kurser, fanclubs och dessutom en webshop med fullständig service från lager, packning till distribution. En platsoberoende service och plattform online för dig som vill jobba i ett kärleksfullt community med likasinnade. Skicka oss ett meddelande om du vill veta mera så hörs vi via ett förutsättningslöst videomöte. 

Skicka meddelande här

Livet skall vara en kul tur!