Dreamcoast - som en  wellnessgalleria online

Dreamcoast AB startade hösten 2019 i Höga Kusten. Vi är en digital online galleria med syfte att ge våra besökare möjlighet att leva, älska och växa genom kreativa wellnessentreprenörers verksamhet. 

En bättre tillvaro startar med oss själva! Vi vill erbjuda dig tips, råd och konkreta saker för att utveckla och förbättra din hälsa genom livsstil och wellness men också konst och kultur. Vi vet nämligen att även konst och kultur får människan att leva 7 år längre! Vi vill ge dig en helhet!

På vår plattform kommer vi att presentera spännande, intressanta och inspirerande wellnessentreprenörer, de flesta på landsbygden. 

Kanske vill du som oss leva ditt drömliv på dina villkor. Vår plattform ska vara en inspiration och hjälp för att hitta ditt livs syfte och inspirera till livskvalitet. Varmt välkommen till Dreamcoast! 

Lena Nordlander, VD och grundare

 

Team Dreamcoast består av 

Lena Nordlander - VD, coach & grundare

Oskar Karlsson - Fotograf & filmare

Camilla Hiller - Författare & digital strateg

Vi har också ett 10 tal virtuella assistenter som servar oss och våra kunder. 

Du når oss på [email protected]

Wellnesstjänster online, webshop, förlag och web-tv studio

Dreamcoast verksamhet består av en digital kursplattform med video och fotokompetens och tillhörande studio. Vi driver också en produktutvecklande webshopsverksamhet i wellnesstema med hållbarhet som ledstjärna. Tack vare samarbete med lokalt tryckeri har vi också en förlagsverksamhet med egen bok och magasinsproduktion.  Våra fyra delar i bolaget hör naturligt samman när digital innehållsproduktion står i fokus. 

Vi ger ut böcker och magazin i egen regi och tillhandahåller hela lanserings och säljprocessen för bokrelease och har eget lager och distribution. På vår avdelning för publikationer tillhandahåller vi också produktion av websidor och digitala kursplattformar.

Våra böcker

I vår plattform levererar vi digitala produkter och tjänster i form av e-böcker, onlinekurser och digitala medlemsklubbar. Vi har ett kunnigt digitalt team med olika typer av expertis som driver vår plattform tillsammans med oss.

Läs mer här

Vår webbshop innehåller wellness produkter och representeras av solo och landsbygdsentreprenörer som säljer sina produkter via dreamcoast.shop och som ofta sammankopplas med våra digitala produkter. Vårt lager och vår distribution finns i Bjästa.

Besök shoppen

Vår egen digitala närvaro och utveckling har skapat en teknisk uppgradering i Dreamcoast som utmynnat i en webtv studio i Nora ström, mitt i Höga kusten. Här hjälper vi solo och organisationer med livesändningar, podcasts, foto och filmer.

Till studioansvarig

Vi delar gärna med oss av vad som händer i Dreamcoast

Här kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev med nyheter och erbjudanden. 

Vi är rädd om din mailadress och följer GDPR